Adatvédelem

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, annak érdekében, hogy megértse, hogy hogyan kezeljük a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait.

 

A RÉV-KAPU Kft. adatkezelőként tiszteletben tartja mindazon személyek magánszféráját, akik számára személyes adatot adnak át és elkötelezett ezek védelmében. Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelet (679/2016 sz. rendelet, a továbbiakban: GDPR) 13. cikke alapján az az alábbi tájékoztatást adja:
 

Az Adatkezelő adatai:

 

Cégnév:

 
Székhely:
 

Weblap:

 

Kapcsolttartás:

 

Telefon:

 

E-mail:

 

Adatvédelmi tisztviselő:

 

  

Adatvédelmi kérelmek:

 

 

 

  

Adatfeldolgozás:
 

Külföldi adattovábbítás:

 

Rév-Kapu Kft.

 

9028 Győr, Régi Veszprémi út 5.

 

www.revkapu.hu

 

Neubauer Ákos

 

+36-96-525-115

 

 

az adatkezelő a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére

 

amennyiben bármilyen kérése vagy kérdése van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérelmét postai úton vagy elektronikusan az alábbi címekre küldheti: 9028 Győr, Régi Veszprémi út 5. Válaszainkat késedelem nélkül, de legfeljebb 30 napon belül küldjük az Ön által kért címre.

 

adatfeldolgozó igénybevétele nem történik.

 

nem történik külföldre továbbítás.

 


1. Adakezelési célok:

 

Az adatkezelő az alábbi célokból végez adatkezelést a jogszabályokkal összhangban:


a) tevékenység nyújtásához kapcsolódóan a szolgáltatást igénybevevőinek adatait jogi kötelezettség teljesítése és     ügyfélkapcsolat fenntartása céljából kezeljük;
b) Lehetséges ügyfelek számára marketingtevékenység;
c) munkavállalók és pályázók adatainak kezelése;
d) partnerek kapcsolattartói adatainak kezelése;
e) ügyfelek megrendeléseinek teljesítése;
g) belső adminisztráció megkönnyítés;
 

 

 2. Jogalapok az Ön személyes adatainak felhasználáshoz:

 

Az Ön személyes adatainak használatát az alábbiak alapozzák meg mint jogalapok:
a) a számviteli jogszabályoknak megfelelő számlát kiállítása: jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont
b) kapcsolattartás: jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont. A partnerek munkavállalóinak, alkalmazottainak adatai esetében az adatkezelés jogalapja, érdekmérlegelés. Az adatkezelő jogos érdeke: üzletmenet folytonosság.
c) munkavállalók adatainak kezelése: GDPR 6. cikk (1) bekezdés b), c) pontok.
d) szerződéses partnerek adatainak kezelése: jogalap GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont
e) Marketing tevékenység: jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont.
Marketing tevékenység céljából facebook oldal is üzemel, azonban önálló adatbázis létrehozása, profilalkotás nem történik.
f) on-line regisztráció jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont
g) biztonsági kamera üzemeltetése jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont. Az adatkezelő jogos érdeke: vagyonvédelem, munkavállalók esetében az Mt.-ben meghatározott munkáltatói jogos érdek.
A b) és g) pontban szereplő érdekmérlegelési tesztek a info@revkapu e-mail címre küldött kérelem esetén tekinthetők meg.

 

3. Az adatkezelés időtartama:

 

A számlákat jogi kötelezettség miatt legalább nyolc évig megőrizzük. A számlakiállítás alapjául szolgáló iratok megőrzési ideje nyolc év.
A munkaviszony alapjául szolgáló iratok megőrzési ideje: 50 év.
A kapcsolattartás céljából megadott adatok megőrzési ideje a kapcsolat fennállását követő maximum egy év.
Szerződés teljesítéséhez kapcsolódó adatok megőrzése: öt év.

 

4. Érintetti jogok:

 

A személyes adataihoz kapcsolódóan az érintettnek a jogszabályban meghatározott jogai vannak.
Érintetti jogok:
a) hozzáférési jog (adatok megismerése, az a tény, hogy történik-e adatkezelés);
b) amennyiben egy adat elavult vagy helytelen, ennek kiigazítása;
c) törlés (kizárólag a hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén);
d) az adat kezelésének korlátozása;
e) a személyes adatok direkt marketing célokra való használatának megtiltása;
f) személyes adatainak harmadik személy szolgáltató számára történő átadása, vagy ennek megtiltása;
g) bármely az adatkezelő által kezelt személyes adatról másolat kérése; vagy
h) tiltakozás a személyes adat használata ellen.

 

5. Jogorvoslati tájékoztatás:


Bírósági út: az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt.
Magyarországon az adatvédelmi felügyeleti hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) is megindítható.

A cookie beállításokat jelenleg az oldal tetején lévő cookie-k kezelése sávban tudja megadni.

Termékek

Hírlevél

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Értékelés

Kérem, szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a RÉV-KAPU KFT.-ről az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

A bemutatóterem megjelenése

(külső-belső színvonal, termékválaszték)
(24/4.79)

Az értékesítők felkészültsége

(hozzá értés, segítő készség)
(25/4.88)

A kiszolgálás színvonala

(mennyire volt elégedett)
(24/4.92)

Ügyintézés

(gyorsasága, pontossága, menete)
(26/4.81)

A termék telepítése, szerelése átadása

(kellő mennyiségű információt kapott-e, érthetően adták-e át)
(26/5.00)

Szerviz tevékenység

(mennyire volt elégedett)
(18/4.78)

Márkák