Beltéri ajtók

  • Minden új épülethez vagy felújításhoz kínálunk ajtókat acélból, fából vagy alumíniumból. HÖRMANN ZK és OIT beltéri acélajtók sokféle tartozékkal láthatók el és megfelelnek az irodaépítészet különböző követelményeinek.
  • HÖRMANN ZK acél beltéri ajtó. Olcsó és jó megoldás egy- és kétszárnyú kivitelben.Ezeket az ajtókat az előnyeiknek köszönhetően évtizedek óta használják irodákban, valamint a pincében és a tetőterekben. Masszívak, alaktartóak és strapabíróak. A jó minőségű felületük fény- és hőálló, folt-érzéketlen és egyszerű lemosással tisztítható. A Hörmann ZK-ajtókat nagy sorozatokban gyártják. Mindig ugyanolyan jó minőségben, de nem drágán.

  • OIT acél/fa beltéri ajtó. Megfelel a legmagasabb igényeknek is Egy- és kétszárnyú kivitelben.Az OIT ajtók az iparban, a kereskedelemben, az iskolákban jelenlévő kemény mindennapi igénybevételhez lettek kifejlesztve. E területeken az ajtóknak nagyon sokat kell kibírniuk. Ezt az ajtókonstrukciót kifejezetten e célra fejlesztettük ki. Ennek megfelelően nagyon masszívak, alaktartóak és strapabíróak. A különfajta követelményeknek és igényeknek megfelelően kínálunk OIT ajtókat többféle kialakításban.

 

Letölthető dokumentumok

Rendezés: Ár | Név | ▲Sorrend
|

Visszahívás kérése

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt.

Termékek

Hírlevél

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Értékelés

Kérem, szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a RÉV-KAPU KFT.-ről az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

A bemutatóterem megjelenése

(külső-belső színvonal, termékválaszték)
(33/4.85)

Az értékesítők felkészültsége

(hozzá értés, segítő készség)
(36/4.92)

A kiszolgálás színvonala

(mennyire volt elégedett)
(35/4.94)

Ügyintézés

(gyorsasága, pontossága, menete)
(37/4.86)

A termék telepítése, szerelése átadása

(kellő mennyiségű információt kapott-e, érthetően adták-e át)
(37/5.00)

Szerviz tevékenység

(mennyire volt elégedett)
(26/4.85)

Márkák