Elektromos autó töltő

A JOINON a GEWISS válasza az intelligens mobilitásra, amely egy egyszerű, töltési infrastruktúrától kezdve egy teljes energiagazdálkodási rendszerig nyújt szolgáltatást az elektromos autók töltéséhez otthonra, parkolókba vagy üzleti felhasználásra. Tartalmazza a műszaki karbantartást és technikai szerviz szolgáltatást is – mobil APP segítségével.

  • Kisteljesítményű töltők: A HOME töltőegységek hosszabb időre történő parkolásra, lakóhelyi környezetben készülnek. Az otthoni töltők maximális névleges teljesítménye 4,6 kW, a legoptimálisabb teljesítményérték beállításával.

  • Nagyteljesítményű töltők: A PARKING töltőállomások közepes és nagy forgalmú parkoló helyekhez tervezve. Kompakt, robosztus, egyszerűen telepíthetű és többnyelvű kijelzővel rendelkeznek. A PARKING + padlóoszlopok kivételes kialakításúak, és két elektromos járművet is gyorsan feltölthetnek egyidejűleg.

 

Letölthető dokumentumok

Visszahívás kérése

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt.

Termékek

Hírlevél

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Értékelés

Kérem, szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a RÉV-KAPU KFT.-ről az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

A bemutatóterem megjelenése

(külső-belső színvonal, termékválaszték)
(29/4.83)

Az értékesítők felkészültsége

(hozzá értés, segítő készség)
(30/4.90)

A kiszolgálás színvonala

(mennyire volt elégedett)
(29/4.93)

Ügyintézés

(gyorsasága, pontossága, menete)
(31/4.84)

A termék telepítése, szerelése átadása

(kellő mennyiségű információt kapott-e, érthetően adták-e át)
(31/5.00)

Szerviz tevékenység

(mennyire volt elégedett)
(23/4.83)

Márkák