Bejelentkezés

Bezár

Classic redőnykapu

Rendelhetőség: Rendelhető

Classic redőnykapu

Classic HR 120 aero redőnykapu

A redőnyrácsok alternatívája
Ez az egyhéjú nyílászáró, melynek hajlított profiljai teljes felületen szitaszerűen lyukacsosak (lyukátmérő kb. 3,2 mm), jó szellőzést és jó kilátást biztosíanak. A finom furatok felfogják a lehullott faleveleket, papírokat és egyéb szennyeződést, illetve megakadályozzák a szemét átdobását.

Magasfokú aktív és passzív biztonság
A kapuprofilok alakjának köszönhetően a gyerekek sem felmászni nem tudnak a kapura, sem lógni rajta. Ezáltal nemcsak egy esetleges személyi sérülés előzhető meg hatékonyan, de a kapu is védett a megkárosítás ellen.

 

Az időjárás viszontagságainak ellenálló alumínium profilok

1. Hengerelt alumínium
A standard egyszerű felhasználásra

2. Alumínium, szalagfestett
Csúcsminőségű, külső festés, mely hosszantartó védelem az időjárással szemben. A polyamid-részecskékkel kiegészített védőlakk csökkenti a kopást és a működéskor keletkező zajokat. A felület választható: kívül törtfehér (RAL 9002) vagy aluszürke (RAL 9006). Belül bazaltszürke (RAL 7012).


Classic HR 120 redőnykapu

Az egyhéjú profil a kemény mindennapi üzemeltetéshez
A stabil HR 120 redőnykapu az egyhéjú kapulapjával elsősorban szerszám- és raktárcsarnokokhoz, mezőgazdasági üzemi épületekhez és hidegcsarnokokhoz ajánlott. Az ívelt profiloknak köszönhetően a nagyméretű kapuk is merevek maradnak és megfelelően ellenállnak a szélnyomásnak.

 

Kétféle kivitel alumíniumból
1. Hengerelt alumínium
Hidegcsarnokok standard felületeinél, ahol az esztétikus külső megjelenés nem a legfontossab.

2. Szalagfestett alumínium
Csúcsminőségű, külső festés mint hosszantartó védelem az időjárással szemben. A polyamid-részecskékkel kiegészített védőlakk csökkenti a kopást és a működéskor keletkező zajokat. A felület választható: kívül törtfehér (RAL 9002) vagy aluszürke (RAL 9006). Belül bazaltszürke (RAL 7012). Kívánságra: kívül a RAL vagy NCS-szanskála szerinti szín, belül mindig bazaltszürke (RAL 7012), védőlakkal.

Classic HR 116 redőnykapu

Szendvicsprofil a teljes stabilitás érdekében
A modern tervezésű redőnykapulap duplafalú, hőszigetelt profilokból készül és 100%-osan FCKW-mentes PU-habbal habosított. Ez a profilkiépítés a robusztusságot és a hosszúélettartamot biztosítja.

Nagy robosztusság acélból:
A horganyzott acéllemezből készült nehéz kivitel a kapunak robusztusságot és magasfokú stabilitást kölcsönöz.

Csúcs minőség alumíniumból, két felület közül lehet választani:
1. Hengerelt alumínium, mindkét oldalon stukkómintázattal
A mintanyomás módja a kapulapot kevésbé teszi érzékennyé az időjárással szemben. Kis karcolások sem tűnnek fel.
2. Alumínium, szalagfestett:
Csúcsminőségű külső festés mint hosszantartó felületvédelem az időjárással szemben. A poliamid-részecskékkel kiegészített védőlakk csökkenti a kopást és a működéskor keletkező zajokat.

A felület kívül-belül választhatóan:
törtfehér (RAL 9002) vagy
aluszürke (RAL 9006).
További színárnyalatok a RAL- vagy NCS-skála szerint rendelhetők.

 

Classic Decotherm redőnykapu

Az innovatív redőnykaputechnika neve: Hörmann Decotherm
A Decotherm-profilos redőnykapu-konstrukció jelentősen megújult az innovatív profilgyártásnak köszönhetően. A nagyszilárdságú "full hard"-acélból készült szendvicselemek könnyedséget kölcsönöznek a kapunak, ugyanakkor nagy stabilitással és jó hőszigetelőképességgel bírnak. A különleges profilkialaktásnak köszönhetően a kapu halkan fut, különösen kicsi a kopása és feltekeredése kompakt. A csúcsminőségű felületvédelmi-rendszernek köszönhetően a kapu még évek múltán is újszerűnek tűnik.

 

Felületvédelmi-rendszer
A galvannemesítésű speciális "full hard"-acélnak köszönhető a természetes külső megjelenés. Valamennyi új Decotherm-profil 2,5-szeresen jobb korrózióveédelmet biztosít a csak normál horganyzott acélhoz képest. Ez teszi e felületet kiegészítő festés nélkül is igen időjárásállóvá. A használatból eredő nyomok a kapulapon, ha szükséges, egy törlőronggyal nagyrészt eltávolíthatók

 

Használja a különböző alakúüvegezéseket és színeket, mint építészeti elemeket
A modern csarnoképítészethez kínál a Decotherm® redőnykapu érdekes lehetőségeket. A Decotherm® redőnykapu rendelhető a klasszikus négyszögüvegezéssel, illetve háromszögalakú üvegbetétekkel, így a kapu különlgegessé és egyedivé válik. A RAL és az NC színskáláknak megfelelő széles színválasztékot kínál a Hörmann (több mint 1000 egyedi szín). A színes kapuk segítenek a vállalati arculatterv kialakításában és megvalósításában is.

 

Visszahívás kérése

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt.

Utoljára nézett termékek

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Aktualitások

Márkák

HÖRMANN
DITEC
Normstahl

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Értékelés

Kérem, szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a RÉV-KAPU KFT.-ről az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

A bemutatóterem megjelenése

(külső-belső színvonal, termékválaszték)
(44/4.82)

Az értékesítők felkészültsége

(hozzá értés, segítő készség)
(47/4.89)

A kiszolgálás színvonala

(mennyire volt elégedett)
(46/4.91)

Ügyintézés

(gyorsasága, pontossága, menete)
(48/4.88)

A termék telepítése, szerelése átadása

(kellő mennyiségű információt kapott-e, érthetően adták-e át)
(48/5.00)

Szerviz tevékenység

(mennyire volt elégedett)
(34/4.88)

Bezár