Bejelentkezés

Bezár

Elektromos autó töltő

A klímaváltozás miatt a közlekedés kapcsán új kifejezések jutnak eszünkbe. E-mobilitás, zöld közlekedés, elektromos járművek. Aki kicsit is figyel a környezetére, megteheti, hajlandó erre, elektromos járműre vált. Az elmúlt években ez első sorban hibrid vagy villanyautót jelentett, amelyek a városi forgalomban abszolút kézenfekvő megoldások. Gyorsan, könnyen eljutunk velük A-ból B-be, ingyen parkolhatunk a közterületeken és hajthatunk be védett területekre, vállalati beszerzésükhöz és akár elektromos autó töltő berendezés vásárláshoz is állami támogatást vehetünk igénybe, valamint számos kedvezményben részesülhetünk: regisztrációs adó alóli mentesség, gépjármű-, cégautóadó-, átírási illeték mentesség és vagyonszerzési illeték megfizetése.

  • Otthoni felhasználás: A környezettudatos gondolkodású magánszemélyek, amennyiben lehetőségük nyílik rá, hajlanak az elektromos autó használatára. Magánszemélyeknek különösen ajánljuk az otthoni elektromos autó töltőt, hiszen a városokban még mindig nincs elég közületi töltő. Az elektromos autó töltő kiépítése otthon nem is olyan bonyolult, mint ahogy hangzik.
  •  

    GATE BS C 7,2 KW WALLBOX

    189.990,- Ft

     


  • Céges felhasználás: Társasági adókedvezmény vehető igénybe nem csak a villanyautó, de a elektromos autó töltő készülék beszerzésére is. 2019. április 1-je óta az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. vette át az elektromos autó vásárlással kapcsolatos pályázatokat. Társasági adóját úgyis befizetné, miért ne generálna még abból is profitot? Tudta, hogy társasági adójának akár 50%-át elektromos autó töltő vásárlására fordíthatja? És azt, hogy az elektromos autó töltők telepítésével profitra is szert tehet? Az okos autó töltők ugyanis alkalmasak több autó töltésére, valamint kijelzővel és RFID kártyaolvasóval is elláthatók. Mivel a városokban nem található elég elektromos autó töltőállomás, ezért parkolóját könnyű szerrel elektromos töltőponttá alakíthatja. Így lehetősége adódhat arra, hogy profitáljon a villanyautó töltésből. Ez az energetikai beruházás zöldebbé teszi vállalkozását és még profitot is hoz Önnek. Érdemes sietni, hiszen nem tudható, hogy az energiahatékonysági beruházásoknál meddig vezető igénybe a társasági adókedvezmény.

 

Rendezés: Ár | Név | ▲Sorrend | | Készlet:
GATE BS C 7,2 KW WALLBOX

GATE BS C 7,2 KW WALLBOX

Falra szerelhető elektromos autó töltő állomás. Beépített Type 1 vagy Type 2-es kábellel, teljesítmény: 7,2 kW.

Cikkszám: BSC-7,2
Raktáron
189 990 Ft

Aktualitások

Márkák

HÖRMANN
DITEC
Normstahl

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Értékelés

Kérem, szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a RÉV-KAPU KFT.-ről az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

A bemutatóterem megjelenése

(külső-belső színvonal, termékválaszték)
(38/4.84)

Az értékesítők felkészültsége

(hozzá értés, segítő készség)
(41/4.93)

A kiszolgálás színvonala

(mennyire volt elégedett)
(40/4.95)

Ügyintézés

(gyorsasága, pontossága, menete)
(43/4.79)

A termék telepítése, szerelése átadása

(kellő mennyiségű információt kapott-e, érthetően adták-e át)
(42/5.00)

Szerviz tevékenység

(mennyire volt elégedett)
(30/4.73)

Visszahívás kérése

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt.
Bezár