Bejelentkezés

Bezár

Rakodástechnika

Rámpakiegyenlítők

Az egyszerű megoldás gyors rakodás esetén

A telepített rámpakiegyenlítők a szállítási logisztikában a gyors be- és kirakodáshoz nélkülözhetetlenek. Kiegyenlítik a magasságkülönbségeket a rámpa és a tehergépkocsi rakfelülete között. Teljesen mindegy, hogy mélyfekvésű Jumbo-ról vagy magas rakfelületű konténerszállító trélerről van szó. A stabil acélszerkezet az összes rakodási szituációhoz alkalmas.
A Hörmann rámpakiegyenlítőknek két rendszere van:

HLS-2 billenőlapos-rámpakiegyenlítő, szériában 405 mm hosszú, egyedi kívánságra max. 480 mm hosszban szállítható billenőlappal
HTL-2 teleszkópozó rámpakiegyenlítő, 500 vagy 1000 mm hosszú előtolónyelvvel

Kaputömítések

A Hörmann kaputömítések minőségi védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben, valamint megakadályozzák a huzathatást, ezáltal őrzik a személyzet egészségét, és csökkentik az energiaköltségeket.

A Hörmann rámpakiegyenlítők igény és igénybevétel szerint különböző kaputömítésekkel lehetnek felszerelve:

  • A DSE kaputömítés egy robosztus és kedvezőárú megoldás, ahol az elülsőés a hátulsó keret rugalmas módon van egymáshoz kapcsolva.

  • A DTS kaputömítés nagy terhelésnek kitett helyekre való. Ez szállítható rámpa- vagy áthajtóutas-modell kivitelben, vezető- vagy ollókaros, illetve akár merev kialakítással is.

  • A DAS-3 légpárnás kaputömítés egy felfújható változat, mely klimatizált csarnokok és hőmérsékletfüggőáruk rakodása során garantálja a tökéletes alakzárást.

A párnás kaputömítésekret a speciális helyzetekre tervezeték. Ezek habanyaggal töltött, és kiegészítő légkamrákkal ellátott párnák szintén a körbetömítettséget szolgálják. Igen sokféle kivitelben gyárthatók.

Nincs megjeleníthető termék.

Aktualitások

Márkák

HÖRMANN
DITEC
Normstahl

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Értékelés

Kérem, szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a RÉV-KAPU KFT.-ről az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

A bemutatóterem megjelenése

(külső-belső színvonal, termékválaszték)
(51/4.84)

Az értékesítők felkészültsége

(hozzá értés, segítő készség)
(54/4.91)

A kiszolgálás színvonala

(mennyire volt elégedett)
(53/4.92)

Ügyintézés

(gyorsasága, pontossága, menete)
(55/4.89)

A termék telepítése, szerelése átadása

(kellő mennyiségű információt kapott-e, érthetően adták-e át)
(55/5.00)

Szerviz tevékenység

(mennyire volt elégedett)
(40/4.90)

Visszahívás kérése

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt.
Bezár