Bejelentkezés

Bezár

Vásárlási és felhasználási feltételek

Általános információk

 

 

A feltüntetett árak bruttó árak.

Pontos teljesítést kizárólag az írásos megrendelésekre vállalunk. A raktáron nem található termékeket megrendelés alapján 2-30 napos határidővel tudjuk biztosítani. Speciális, vagy nagy értékű megrendelés esetén Cégünk 50-100% foglalót kérhet.

 

Garancia

 

Termékeinkre a beszállító által meghatározott jótállást vállalunk. Az árlistákban külön vannak jelölve a 2-5-10 év garanciás termékek. Jótállási igényt a vásárlást igazoló számlával, vagy annak másolatával illetve a karbantartások jegyzőkönyvével (amelyik terméknél szükséges) lehet érvényesíteni. A termék bevizsgálását és javítását minden esetben a telephelyünkön végezzük el. Amennyiben a termék meghibásodása nem tartozik a garanciális esetek közé, úgy árajánlatot adunk a javításra. A termékre vonatkozó jótállási igény érvényesítését kizárja, amennyiben a hibát nem rendeltetésszerű használat, átalakítás, szakszerűtlen telepítés, túlterhelés, helytelen tárolás, elemi kár okozta, vagy a hiba oka más módon a vásárlás után keletkezett.


Házhozszállítás

 

A megrendelés visszaigazolását követően 24-48 órán belüli házhozszállítást kérhet.

Cégünk a Magyar Posta szolgáltatásával dolgozik, melynek díját az áru átvételekor kell kiegyenlíteni. A szállítható max. méret: 2000 mm. A szolgáltatás díjjáról minden esetben kérjük érdeklődjön.

 

Egyeztetés és írásos meghatalmazás esetén más fuvarozót is küldhet az áruért. Ez esetben az áru sérüléséért, valamint a pontos kiszállításért felelősséget nem vállalunk.

Aktualitások

Márkák

HÖRMANN
DITEC
Normstahl

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Értékelés

Kérem, szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a RÉV-KAPU KFT.-ről az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

A bemutatóterem megjelenése

(külső-belső színvonal, termékválaszték)
(44/4.82)

Az értékesítők felkészültsége

(hozzá értés, segítő készség)
(47/4.89)

A kiszolgálás színvonala

(mennyire volt elégedett)
(46/4.91)

Ügyintézés

(gyorsasága, pontossága, menete)
(48/4.88)

A termék telepítése, szerelése átadása

(kellő mennyiségű információt kapott-e, érthetően adták-e át)
(48/5.00)

Szerviz tevékenység

(mennyire volt elégedett)
(34/4.88)

Visszahívás kérése

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt.
Bezár